alfa centar logo   facebook twitter you tube

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ALFA Centar Niksic

home about us programs contact  
 
 
NASLOVNA
O NAMA
  MISIJA | VIZIJA
  UPRAVNI ODBOR
PROGRAMI
  NATO
  SAOBRAĆAJ
  MLADI
  NIKŠIĆ
KONTAKT
 
FOTO GALERIJA
VIDEO GALERIJA
ARHIVA
DOWNLOAD
LINKOVI
01.06.2016. | Otvoren je poziv za učešće na REACT 2016
Danas je u Podgorici održana press konferencija povodom najave Devetog Regionalnog Evroatlanstkog REACT.
Realizacijom «Regionalnog evroatlantskog kampa REACT«, ALFA Centar već devetu godinu daje svoj doprinos obrazovanju i edukaciji mladih ljudi na teme evropskih i evroatlantskih integracija, regionalne saradnje i stabilnosti, vojske, odbrane i diplomatije.
React 2016
Na današnjoj konferenciji za medije govorili su Bojan Šarkić, državni sekretar, Ministarstvo odbrane, Vesko Garčević, Nacionalni koordinator, Komunikaconi tim Savjeta za članstvo u NATO NJ.E.Margaret En Uyehara, ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država, Maja Vukčević, REACT alumnistkinja i Aleksandar Dedović, predsjednik Ekspertskog savjeta REACT 2016.
REACT 2016 će se održati na Ivanovim Koritima u periodu od od 05. do 10. Septembra.
Poziv za učešće otvoren je do 01. Jula i otvoren je za studente, predstavnike državnih institucija, lokalnih samouprava, političkih partija, nevladinih organizacija i medija koji su zainteresovani za detaljnije proučavanje nabrojanih tema.
React 2016
Ove godine REACT je posvećen Desetogodišnjici obnove crnogorske nezavisnosti, pa je Eksperstki savjet odlučio da učesnicima iz Crne Gore obezbijedi veću zastupljenost. Kamp će biti idealna prilika da se učesnici bliže upoznaju sa tradicijom, kulturom i istorijom Crne Gore i na taj način ozbiljnije promišljaju o njenoj budućnosti.
Specifičnost ovog kampa će biti sesije koje će biti održavane na guvnu, kao tradicionalnom i značajnom mjestu donošenja mnogih krupnih odluka u našoj istoriji.
Kao i prošlih godina, REACT je okupio državne institucije, međunarodne organizacije i fondacije, lokalnu samoupravu, nevladine organizacije, biznis partnere i medije.
Više o kampu zainteresovani mogu pronaći na web stranici www.reactmontenegro.me i FB stranici REACT Camp
 
Copyright © ALFA Centar