alfa centar logo   facebook twitter you tube

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ALFA Centar Niksic

home about us programs contact  
 
 
NASLOVNA
O NAMA
  MISIJA | VIZIJA
  UPRAVNI ODBOR
PROGRAMI
  NATO
  SAOBRAĆAJ
  MLADI
  NIKŠIĆ
KONTAKT
 
FOTO GALERIJA
VIDEO GALERIJA
ARHIVA
DOWNLOAD
LINKOVI
REACT ALUMNI Forum 14. i 15.03.2014. | Saopštenje 09.03.2014.
REACT FORUM Alumnista će 14. I 15. marta u Čanju okupiti 103 polaznika Regionalnih Euroatlantskih Kampova REACT od 2008. do 2013.godine. Radi se o mladim ljudima iz svih krajeva zemlje, angažovanim u svim sektorima društva (državnim institucijama, lokalnim upravama, biznis kompanijama, političkim partijama, medijima i nevladinim organizacijama).
Aleksandar Dedović, direktor ALFA Centra : »Vrlodobro informisani o pitanjima odbrane, bezbjednosti i NATO integracija, većina njih je na odgovornim pozicijama u svojim oblastima djelovanja, a kao kreatori stavova i mišljenja, spremni su da doprinesu jačanju javne podrške integracijama u Alijansu. Imajući u vidu njihov izgrađen građanski autoritet u zajednici, učesnici FORUMA su u ovom momentu najrespektivnija energija koja raspolaže znanjem, energijom i voljom da aktivno učestvuju u donošenju najvažnijih odluka o budućnosti Crne Gore.«
Sigurni smo da će Forum imati veoma veliki značaj u ostvarenju ovog cilja. U radu FORUMA će učestvovati sami polaznici. Na otvaranju, sa njima će razgovarati : Barbora Maronkova iz NATO Odsjeka za javnu diplomatiju, Darko Pajović, predsjednik „Pozitivne Crne Gore“, Nebojša Medojević, predsjednik „Pokreta za promjene“ i Veselin Veljović, savjetnik predsjednika Crne Gore za oblasti bezbjednosti i odbrane.
Ovdje možete vidjeti agendu foruma.
Partneri na Forumu su NATO Odsijek za javnu diplomatiju, Ministarstvo odbrane Crne Gore, Opstina Bar, TO Bar, »Naoko« i TV »ATLAS«.
 
Copyright © ALFA Centar