alfa centar logo   facebook twitter you tube

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ALFA Centar Niksic

home about us programs contact  
 
 
NASLOVNA
O NAMA
  MISIJA | VIZIJA
  UPRAVNI ODBOR
PROGRAMI
  NATO
  SAOBRAĆAJ
  MLADI
  NIKŠIĆ
KONTAKT
 
FOTO GALERIJA
VIDEO GALERIJA
ARHIVA
DOWNLOAD
LINKOVI
08.09.2018. | Kreće kampanja „Pušti neka zvoni“
Kampanja „Pušti neka zvoni“, a koju realizuje NVO ALFA Centar, počeće u subotu 22. septembra, kada će Alfa centar biti učesnik dvije akcije koje se organizuju toga dana.
Članovi i volonteri ALFA Centra biće prisutni na tradicionalnoj međunarodnoj izložbi oldtimer-a koja će biti organizovana ove godine u Danilovgradu, kao i na manifestaciji „Dan Sunca“ koja će se održati ispred Delta City-ja u Podgorici.
Tom prilikom će zaljubljenicima i vlasnicima starih automobila biti upućena poruka koliko je opasno koristiti mobilni telefon tokom vožnje, što je jedan od glavnih uzročnika najvećeg broja saobraćajnih nezgoda, dok će na manifestaciji „Dan Sunca“ najmlađima kroz edukativan i zanimljiv sadržaj prilagođen njihovom uzrastu biti upućena ista poruka, a koju će oni moći da prenesu starijim članovima svoje porodice.
Kampanja „Pušti nekla zvoni“ trajaće do 1. decembra ove godine, tokom koje će biti realizovan niz aktivnosti, a koje za cilj imaju smanjenje broja povrijeđenih i poginulih u saobraćajnim nezgodama i podizanje nivoa saobraćajne kulture kod svih građana Crne Gore.
 
Copyright © ALFA Centar