alfa centar logo   facebook twitter you tube

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ALFA Centar Niksic

home about us programs contact  
 
 
NASLOVNA
O NAMA
  MISIJA | VIZIJA
  UPRAVNI ODBOR
PROGRAMI
  NATO
  SAOBRAĆAJ
  MLADI
  NIKŠIĆ
KONTAKT
 
FOTO GALERIJA
VIDEO GALERIJA
ARHIVA
DOWNLOAD
LINKOVI
24.02.2015.| Predsjednik Crne Gore potpisao Deklaraciju o bezbjednosti u saobraćaju
Danas se predsjednik Crne Gore, g. Filip Vujanović pridružio akciji potpisivanja Deklaracije o bezbjednosti u saobraćaju koju sprovodi ALFA Centar. Prihvativši da potpiše ovaj tekst predsjednik se obavezao da će strogo poštovati saobraćajne propise, živjeti i raditi sa sviješću o bezbjednosti u saobraćaju i biti uzor ostalim građanima Crne Gore.
„Polazeći od jačanja odgovornosti i svijesti svih građana kao i činjenice da se na bezbjednost u saobraćaju može uticati kako ličnim doprinosom tako i kolektivnim djelovanjem, predsjednik je sa zadovoljstvom potpisao Deklaraciju i samim tim dao veliki doprinos našoj akciji. Na ovaj način želimo obavezati javne ličnosti a potom i sve građane na obavezu povećanja nivoa saobraćajne kulture, poznavanje i poštovanje saobraćajnih propisa a time i na smanjenje broja nesreća na crnogorskim putevima“, rekla je Sandra Vahtel iz ALFA Centra.
Ovo je nastavak akcije potpisivanja Deklaracije o bezbjednosti u saobraćaju koju su prethodno potpisali poslanici Skupštine Crne Gore, a u narednom periodu će i veliki broj javnih ličnosti iz svijeta nauke, kulture, politike i sporta.
 
Copyright © ALFA Centar