alfa centar logo   facebook twitter you tube

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ALFA Centar Niksic

home about us programs contact  
 
 
NASLOVNA
O NAMA
  MISIJA | VIZIJA
  UPRAVNI ODBOR
PROGRAMI
  NATO
  SAOBRAĆAJ
  MLADI
  NIKŠIĆ
KONTAKT
 
FOTO GALERIJA
VIDEO GALERIJA
ARHIVA
DOWNLOAD
LINKOVI
Saopštenje - | Aleksandar Dedović u posjeti Sjedinjenim Američkim Državama, 29.08.2014.
Izvršni direktor ALFA Centra, Aleksandar Dedović ce na poziv vlade SAD, u okviru Programa razmjene za strane posjetioce, boraviti u toj zemlji od 30. avgusta do 24. septembra ove godine.
Cilj studijske posjete, tokom koje će zajedno sa Dedovićem u SAD-u boraviti dvadeset cetiri predstavnika svojih zemalja, jeste upoznavanje sa funkcionisanjem, upravljanjem i menadzemntom u nevladinim organizacijama u SAD.
Osim funkcije direktora u ALFA Centru, Dedović je u prošlom sazivu bio član Savjeta za saradnju vlade i NVO, a sada je savjetnik u „Građanskoj alijansi“, koordinator u Koaliciji NVO „Saradnjom do cilja“, član Komisije za raspodjelu sredstava u opštini Nikšić a prije mjesec dana, odlukom Vlade Crne Gore, izabran je za člana Savjeta za razvoj NVO.
Studijska posjeta obuhvata radne sastanke sa predstavnicima državnih institucija, medija i najistaknutijih fondacija i nevladinih organizacija u Washingtonu, Minesoti, Coloradu, New Mexicu i Floridi.
„Učešće u ovoj studijskoj posjeti je jedinstvena prilika da se upoznamo sa funkcionisanjem nevladinih organizacija u ovoj zemlji sto smatram za veoma dragocjeno iskustvo. Ovo je takođe i svojevrsno priznanje ALFA Centru za sve sto je uradio u proteklih devet godina u Crnoj Gori. Neću propustiti priliku i da predstavim situaciju u našoj zemlji, razmjenim znanja i iskustva i formiram mrežu prijatelja Crne Gore. Već postoji interesovanje kolega da im po povratku predstavim rezultate ove posjete“,rekao je Dedović.
 
Copyright © ALFA Centar