ALFA Centar u okviru projekta „Olakšavanje pristupa tržištu rada za NEET mlade na lokalnom nivou – aSEATforNEET“, koji je podržan u okviru projekta „Jačanje civilnog društva za podršku održivom socio-ekonomskom razvoju Crne Gore”, koji finansira Delegacija Evropske unije a ko-finansira Ministarstvo javne uprave, a koji sprovode nevladine organizacije Help i Juventas, otvara

JAVNI POZIV

za poslodavce koji žele učestvovati u programu stažiranja mladih

Javni poziv otvoren je za sve zainteresovane firme i preduzeća u Nikšiću koji žele da ojačaju svoje kapacitete i pruže šansu mladima čiju zaradu će pokrivati #ALFACentar za period od 3 mjeseca.

Program stažiranja biće realizovan od 01.09.2024. do 30.11.2024. godine.

Program #aSEATforNEET za cilj ima da unaprijedi položaj mladih koji su nezaposleni, nijesu u sistemu obrazovanja niti se usavršavaju kroz sistem obuke.

Poslodavci se mogu prijaviti slanjem prijave na e-mail: community@alfacentar.org (uz kratak CV poslodavca i pozicije koju će pokrivati stažista) sa naznakom: ZA POSLODAVCE #aSEATforNEET.

Na linku možete popuniti aplikacionu formu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmHeY7er6jkJ4ozKbsGCBRdwNH2I4pbpGqSLO5KKRMy2dfSw/viewform?usp=sf_link

Rok za prijave je 21.08.2024. do 15:00 h.