ALFA Centar uz podršku Fonda za aktivno građanstvo raspisuje konkurs za dodjelu Volonterske nagrade 2019. za organizacije i volontere u cilju doprinosa razvoju i promociji volonterizma u Nikšiću. Uručenjem ove nagrade želimo da podstaknemo lokalne organizacije da se što više usmjere volonterskom potencijalu i da se volonterski trud i rad do sada, ali i u budućnosti cijeni i nagradi.
Nagrade će se dodijeliti jednoj organizaciji i jednom volonteru koji su se istakli u volonterskom radu, organizaciji volonterskih aktivnosti, uključivanju volontera i ostalim područjima koja doprinose razvoju volonterizma u nikšićkoj opštini.

Pozivamo Vas da NOMINUJETE pojedinca/ku, organizaciju civilnog društva, instituciju, ustanovu, kompaniju u jednoj od kategorija godišnje nagrade za volonterizam.

Kategorije:
I – Nagrada za volontera/ku godine
II – Nagrada za volonterizam

Kandidatura za nominaciju se može podnijeti kao pojedinac/ka, ispred organizacije civilnog društva, institucije, kompanije ili medijske kuće. Kandidata (bez obzira da li je u pitanju I ili II kategorija) možete nominovati samo za jednu od kategorija.
Online prijavu za Nagradu za volontera/ku godine možete pronaći ovdje OVDJE.
Online prijavu za Nagradu za volonterizam možete pronaći ovdje OVDJE.

Prijave slati na e-mail: alfacentar@t-com.me ili adresu:
NVO ALFA Centar
Serdara Jola Piletića br.1
81400 Nikšić,  sa naznakom – „Nominacija za godišnju nagradu za volonterizam u Nikšiću“

Rok za slanje nominacija je 02. decembar 2019.
Više informacija možete dobiti putem telefona 040/246-008 ili e-mail adrese: alfacentar@t-com.me