ALFA Centar po treći put raspisuje konkurs za dodjelu volonterske nagrade “Aleksandar Šime Dedović” 2021. za organizacije i volontere u cilju doprinosa razvoju i promociji volonterizma u Nikšiću. Uručenjem ove nagrade želimo da podstaknemo lokalne organizacije da se što više usmjere volonterskom potencijalu i da se volonterski trud i rad do sada, ali i u budućnosti cijeni i nagradi.

Nagrade će se dodijeliti jednoj organizaciji i jednom volonteru koji su se istakli u volonterskom radu, organizaciji volonterskih aktivnosti, uključivanju volontera i ostalim područjima koja doprinose razvoju volonterizma u nikšićkoj opštini.

Pozivamo Vas da NOMINUJETE pojedinca/ku, organizaciju civilnog društva, instituciju, ustanovu, kompaniju u jednoj od kategorija godišnje nagrade za volonterizam.

Kategorije:
I – Nagrada za volontera/ku godine
II – Nagrada za volonterizam

Kandidatura za nominaciju se može podnijeti kao pojedinac/ka, ispred organizacije civilnog društva, institucije, kompanije ili medijske kuće. Kandidata (bez obzira da li je u pitanju I ili II kategorija) možete nominovati samo za jednu od kategorija.

Online prijavu za Nagradu za volontera/ku godine možete pronaći OVDJE .

Online prijavu za Nagradu za volonterizam možete pronaći  OVDJE .

Prijave slati na e-mail: volonterskiklub@alfacentar.org ili adresu:
NVO ALFA Centar

Serdara Jola Piletića br.1
81400 Nikšić
sa naznakom – „Nominacija za godišnju nagradu za volonterizam u Nikšiću“

Rok za slanje nominacija je 03. decembar 2021.

Više informacija možete dobiti putem telefona 040/246-008 ili e – mail adrese volonterskiklub@alfacentar.org